Terug naar Nieuws

Nieuwe speeltoestellen

Gepubliceerd op: , door: OBS Houwingaham
Nieuwe speeltoestellen

Donderdag 30 november zijn de nieuwe speeltoestellen geplaatst!

Donderdag 30 november zijn de nieuwe speeltoestellen geplaatst! 
Op het grote plein zijn er bokspringpalen, gekleurde poefjes, een klim-/glijtoestel en een extra duikelrek geplaatst.  Ook het kleuterplein is vernieuwd. Hier staat nu een heus tankstation en ook een klim-/glijstoestel. 
De grote toestellen zijn nog even buiten gebruik tot de zwarte tegels geplaatst zijn, maar daarna kunnen alle kinderen weer heerlijk spelen!

Bekijk ook

Nieuwsbrief Mei

Gepubliceerd door: OBS Houwingaham
 Het laatste nieuws vindt u in de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief stelt Anja Korteweg zich voor, kunt u lezen hoe de klusmiddag is verlopen en er was een feestje op school....
 

Vakantieoverzicht 2019-2020

Gepubliceerd door: SOOOG
Het vakantierooster 2019-2020 is opgesteld op basis van de wettelijke regelingen.
 

SOOOG Magazine 1e editie 2019

Gepubliceerd door: SOOOG
De uitdaging van de verandering Binnen het onderwijs zijn we elke dag bezig met ontwikkelen. Ontwikkelen gericht op de toekomst van onze leerlingen. We ontkomen er niet aan om hierbij onze focus continu te richten op de toekomst. We zien dat onze maatschappij volop in beweging is en verandert. Wat vragen deze veranderingen van ons? Van ons als leerkracht, school, organisatie, regio en Nederland? Hoe bereiden wij ons goed voor en zorgen wij dat onze leerlingen optimaal en volwaardig kunnen blijven deelnemen aan de toekomstige samenleving? Wat hebben zij daarvoor nodig aan vaardigheden en kennis? Hoe kunnen we dat het beste vormgeven? 
 

OBS HOUWINGAHAM

Schoolcoördinator: Anja Korteweg

Linteloostraat 1
9693 BG Bad Nieuweschans
0597-521616
obshouwingaham@sooog.nl