Terug naar Nieuws

Sinterklaas overnacht op de Houwingaham

Gepubliceerd op: , door: OBS Houwingaham
Sinterklaas overnacht op de Houwingaham

Dinsdag 5 december hadden we hoog bezoek: Sinterklaas was op de Houwingaham!

Dinsdag 5 december hadden we hoog bezoek: Sinterklaas was op de Houwingaham!

De kinderen van de Houwingaham hebben de Sint opgewacht op het plein. Er verschenen alleen Pieten op stepjes en met een kruiwagen vol cadeautjes! Maar waar was de Sint? Gelukkig hoorde Sinterklaas ons roepen en kwam hij er al snel aan. Hij was in de school in slaap gevallen na het harde werken van de nacht ervoor!

Groep 1 t/m 4 heeft in het speellokaal een gezellige ochtend met de Sint en zijn Pieten gehad. Groep 5 t/m 8 begonnen de dag met de cadeautjes, surprise en gedichten en mochten aan het einde van de ochtend in hun eigen klas optreden voor Sinterklaas.

Een zeer gezellige en geslaagde dag!

Vakantieoverzicht 2019-2020

Gepubliceerd door: SOOOG
Het vakantierooster 2019-2020 is opgesteld op basis van de wettelijke regelingen.
 

SOOOG Magazine 1e editie 2019

Gepubliceerd door: SOOOG
De uitdaging van de verandering Binnen het onderwijs zijn we elke dag bezig met ontwikkelen. Ontwikkelen gericht op de toekomst van onze leerlingen. We ontkomen er niet aan om hierbij onze focus continu te richten op de toekomst. We zien dat onze maatschappij volop in beweging is en verandert. Wat vragen deze veranderingen van ons? Van ons als leerkracht, school, organisatie, regio en Nederland? Hoe bereiden wij ons goed voor en zorgen wij dat onze leerlingen optimaal en volwaardig kunnen blijven deelnemen aan de toekomstige samenleving? Wat hebben zij daarvoor nodig aan vaardigheden en kennis? Hoe kunnen we dat het beste vormgeven? 
 

OBS HOUWINGAHAM

Schoolcoördinator: Karen van Geffen

Linteloostraat 1
9693 BG Bad Nieuweschans
0597-521616
obshouwingaham@sooog.nl