Terug naar Nieuws

Sinterklaas overnacht op de Houwingaham

Gepubliceerd op: , door: OBS Houwingaham
Sinterklaas overnacht op de Houwingaham

Dinsdag 5 december hadden we hoog bezoek: Sinterklaas was op de Houwingaham!

Dinsdag 5 december hadden we hoog bezoek: Sinterklaas was op de Houwingaham!

De kinderen van de Houwingaham hebben de Sint opgewacht op het plein. Er verschenen alleen Pieten op stepjes en met een kruiwagen vol cadeautjes! Maar waar was de Sint? Gelukkig hoorde Sinterklaas ons roepen en kwam hij er al snel aan. Hij was in de school in slaap gevallen na het harde werken van de nacht ervoor!

Groep 1 t/m 4 heeft in het speellokaal een gezellige ochtend met de Sint en zijn Pieten gehad. Groep 5 t/m 8 begonnen de dag met de cadeautjes, surprise en gedichten en mochten aan het einde van de ochtend in hun eigen klas optreden voor Sinterklaas.

Een zeer gezellige en geslaagde dag!

Hét professionaliseringsevent “SOOOG maakt het verschil!” groot succes.

Gepubliceerd door: SOOOG
Afgelopen dinsdag 6 november organiseerde Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen voor al haar werknemers en genodigden een inspirerende dag over toekomstgericht lesgeven. Bezoekers kregen van zeven bekende sprekers een kijkje in de toekomst van onderwijsland.  Het was volle bak in Cultuurhuis de Klinker, waar zo’n 400 medewerkers en nauw betrokkenen  een nspiratiedag bijwoonden over toekomstgericht lesgeven. Onder de zeven prominente sprekers waren onder andere Peter Heerschop, Sjef Drummen, Alexander Klöpping, Maarten Steinbuch en Ben Woldring.
 

Naschoolse activiteiten

Gepubliceerd door: OBS Houwingaham
Na de vakantie starten de naschoolse activiteiten in de Akkerschans weer. Dit blok wordt volledig in Bad Nieuweschans gegeven op de dinsdagmiddag. Deelname is gratis! groep 1 t/m 4: 15.00 - 15.50 uur groep 5 t/m 8: 16.00 - 16.50 uur
 

OBS HOUWINGAHAM

Schoolcoördinator: Karen van Geffen

Linteloostraat 1
9693 BG Bad Nieuweschans
0597-521616
obshouwingaham@sooog.nl